Uit eten in Dordrecht

Wilt u heerlijk uit eten in Dordrecht en genieten van een gezellige sfeer en prachtig uitzicht? Dit kan allemaal bij Eetcafé het Puntje. Het Puntje is prachtig gelegen aan het water en aan de jachthaven van Dordrecht. Neemt u hier plaats, dan kunt u genieten van een prachtig uitzicht met veel bedrijvigheid en toch rustgevend water. Het restaurant is bovendien goed bereikbaar dankzij de praktische ligging aan de Badweg. Wilt u uit eten in Dordrecht, dan is Eetcafé het Puntje dus een uitstekende keuze. U kunt hier genieten van een  gevarieerde kaart met maandelijks wisselende broodjes en schotels.

Geniet van een gevarieerd menu

Bij Eetcafé het Puntje kunt u uitstekend terecht voor heerlijk eten. U kunt in het restaurant  lunchen, dineren en in de avond kunt u er gezellig komen borrelen. Er is keuze genoeg in het gevarieerde menu. Voor een lichte lunch kunt u bijvoorbeeld een lekker broodje uitkiezen met een heerlijke hamburger of carpaccio. Ook kunt u kiezen voor een luxe uitsmijter of unieke tosti. Komt u dineren bij ons eetcafé in Dordrecht? Dan kunt u kiezen uit een ruim assortiment  snacks met friet, maar u heeft ook de mogelijkheid om van drie verschillende gangen te genieten. Er staan namelijk heerlijk warme en koude voorgerechten op de kaart. Deze kunt u combineren met een van de variërende schotels. Tot slot kunt u afsluiten en met een dessert of luxe koffie.

Borrelen, brunchen en uit eten in Dordrecht

U kunt heerlijk uit eten bij Eetcafé het Puntje. U kunt bijvoorbeeld een schotel met spareribs, hete kip of biefstuk nemen. Ook staan er iedere maand een wisselende schotel en een nieuw broodje op de menukaart. Wilt u ook regelmatig een ander biertje drinken? Dan kunt u de gastvrouw vragen naar het bier dat momenteel op de wisseltap zit. Met een wisseltap en uitgebreide drankkaart, kunt u bij Eetcafé het Puntje ook uitstekend terecht voor een prettige vrijdagmiddagborrel. Komt u liever in de ochtend langs? Dan kunt u voor een groep vanaf 10 personen ook een uitgebreide brunch reserveren.

Uit eten in Dordrecht met een prachtig uitzicht

Komt u ook heerlijk uit eten in Dordrecht bij Eetcafé het Puntje? Loop binnen of reserveer een tafel voordat u langskomt. U kunt reserveren door telefonisch contact op te nemen. Komt u eten en heeft u een allergie? Geef dit dan van tevoren door. Kom uit eten in Dordrecht en geniet van een inspirerend uitzicht op het water en de jachthaven van Dordrecht!