Een gezellig eetcafé in Dordrecht

Eetcafé het Puntje is een gezellig eetcafé in Dordrecht en ligt aan de Badweg met een super uitzicht op de jachthaven. Wij serveren lekkere broodjes, snacks en schotels voor iedereen, die zin heeft in een hapje en een drankje. Ons restaurant aan het water in Dordrecht is prijs vriendelijk, met een gevarieerde kaart en gratis parkeermogelijkheden. Heeft u zin in een ontspannen lunch of een fijne vrijdagmiddagborrel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De kaart van ons eetcafé in Dordrecht

Wat serveren wij zoal? Ons vriendelijke personeel zet de lekkerste snacks en schotels bij u op tafel. Hierbij kunt u denken aan spareribs, schnitzels of een Hollandse biefstuk met friet en salade. Ook bereiden wij schotels met bittergarnituur voor borrels en kunt u bij ons een lekker frietje met bijbehorende snack bestellen. Komt u om te lunchen? Dan hebben wij tosti’s, uitsmijters en broodjes hamburger voor u in de aanbieding. Wilt u liever iets anders eten? Dan hebben wij ook meergranen stokbroodjes gezond, ham, kaas, carpaccio en kroket.

Onze drankjes

Uiteten gaan in Dordrecht is niet compleet zonder een lekker drankje. Wij schenken Jupiler en Hertog Jan van de tap en hebben verder ook Leffe, Liefmans, Duvel en Hoegaarden op de fles. Bij ons eetcafé in Dordrecht schenken we naast bier, ook wijn en sterke drank. Zin in een Aperol Spritz, een Cabernet Sauvignon of een flesje prosecco? Ook dat staat op onze kaart. Naast alcoholische dranken zijn we gespecialiseerd in koffie. Wij kiezen voor Zwager koffie, dat zowel kwalitatief hoogstaand, als milieubewust en klimaat neutraal is.

Eetcafe Dordrecht

 De arrangementen van eetcafé het Puntje

Zoekt u naar een geschikte plek om uw verjaardag, jubileum of bruiloft te vieren? Wij verhuren een zaaltje voor maximaal 70 personen, inclusief personeel en schoonmaak achteraf. Voor een feest van 4 uur hebben wij drie verschillende arrangementen met een prijsindicatie per persoon. Uw gasten worden dan voorzien van drankjes, bittergarnituur en nootjes.

Openingstijden en contact

Wij zijn van woensdag tot en met zondag geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur en serveren onze hele kaart op ieder gewenst tijdstip. Wilt u contact met ons opnemen over zaalhuur, reserveringen of voor het doorgeven van een allergie? Vul dan ons contactformulier in of geef ons een belletje. Tijdens openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar voor vragen.