Uiteten in Dordrecht bij Eetcafé het Puntje

Wilt u uiteten in Dordrecht met uitzicht op de jachthaven en het water? Dan hoef je niet verder te zoeken: Eetcafé het Puntje is een gezellig restaurant dat ligt prachtig aan het water -aan de Badweg, dus makkelijk te bereiken. In de omgeving kunt u gratis parkeren, waardoor u op uw gemak kunt genieten van heerlijk eten bij een super uitzicht. Wij hebben een gevarieerde kaart met kaskrakers als Hollandse biefstuk, een broodje carpaccio en spareribs. Bij ons eetcafé in Dordrecht komt u voor een leuke vrijdagmiddagborrel, een gezellige lunch of om lekker uit eten te gaan.

Onze specialiteiten

Als u uiteten gaat in Dordrecht, geeft de menukaart vaak de doorslag bij uw keuze. In ons laagdrempelige restaurant in Dordrecht aan het water staan we voor kwaliteit. Ons vriendelijke personeel voorziet u van lekkere schotels met schnitzel, spareribs of biefstuk met friet en salade als bijgerecht. Daarbij kunt u bij ons ook terecht voor een lekker frietje met frikandel, kroket of loempia. We hebben een groot assortiment aan snacks en maken met gemak een schaal bittergarnituur voor bij een koud biertje.

Onze lunchkaart

Eetcafé het Puntje is geopend van woensdag tot en met zondag, van 11:00 uur tot 20:00 uur. Speciaal voor u serveren we de hele dag al onze gerechten. Toch hebben wij ervoor gekozen ook een speciale lunchkaart te maken. Als u uiteten gaat in Dordrecht, is het natuurlijk fijn dat u iets te kiezen heeft! Daarom maken wij ook tosti’s, uitsmijters en verse broodjes met hamburger, frikandel, carpaccio of kroket. Bovendien serveren we stokbroodjes gezond, met carpaccio, ham en kaas.

De drankjes

Bij ons schenken we Jupiler en Hertog Jan van de tap. Liever een ander biertje? We hebben ook Duvel, Liefmans, Hoegaarden en Leffe op de fles. Speciaal voor onze klanten stelden wij ook een wijnkaart samen. Bij ons kunt u een lekkere Cabernet Sauvignon of Chardonnay drinken. Daarbij hebben we ook een uitgebreid aanbod van sterke drank, variërend van Baileys en Schrobbelaar tot jenever en gin. Naast alcoholische versnaperingen zijn wij ook trots op onze koffie van Zwager. Deze milieuvriendelijke en klimaatneutrale koffiebonen smaken ook nog eens fantastisch!

Vragen over uiteten in Dordrecht

Gaat u uiteten in Dordrecht en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u allergieën? Daar springen wij uiteraard zorgvuldig mee om. Wilt u reserveren? Tijdens openingstijden kunt u ons gemakkelijk telefonisch bereiken, of u kunt het contactformulier invullen. We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie.