Een gezellig restaurant in Dordrecht aan het water

Eetcafé het Puntje is een gezellig restaurant in Dordrecht aan het water. We zijn trots op onze mooie locatie met uitzicht op de jachthaven en prijzen ons gelukkig met een plekje aan de Badweg, waar gasten nog gratis kunnen parkeren. Ons restaurant kenmerkt zich door de vriendelijke bediening, het zacht geprijsde menu en de gevarieerde kaart. Eetcafé het Puntje is van woensdag tot en met zondag geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. We serveren al onze gerechten op ieder gewenst tijdstip.

Onze menukaart

Ons gezellige eetcafé in Dordrecht heeft een gevarieerde menukaart. Zo bieden wij bijvoorbeeld malse, Hollandse biefstuk aan, maar ook een schotel met spareribs, friet en salade. We frituren erop los en hebben een groot assortiment aan snacks voor u in de aanbieding. Zo eet u bij ons een lekker frikandel, hamburger of loempia. Ook in bittergarnituren zijn wij thuis. Zin in een gezellige bedrijfsborrel met een lekker hapje? Wij regelen het voor u.

De lunchkaart van ons restaurant in Dordrecht aan het water

Geeft u de voorkeur aan lunchen in plaats van uiteten gaan in Dordrecht? Speciaal voor u ontwikkelden we een lunchkaart vol Nederlandse klassiekers, als uitsmijters, tosti’s en een broodje kroket. Zin in iets meer luxe? Dan hebben wij ook stokbroodjes carpaccio, een broodje kipsaté of een meergranen bolletje gezond.

Een arrangement bij ons eetcafé

Bij ons restaurant in Dordrecht aan het water kunt u ook een zaal huren voor feesten en partijen. Onze zaal huist maximaal 70 gasten en is te huren voor een feest van circa 4 uur. De zaalhuur is altijd inclusief personeel en schoonmaak achteraf. Zo hoeft u zelf bijna niets te regelen op de grote dag. We bieden drie verschillende arrangementen aan met drankjes en bittergarnituur. Elk arrangement heeft zijn eigen prijsindicatie per persoon, naar gelang het aantal hapjes en drankjes en het assortiment drank dat besteld kan worden.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met ons restaurant in Dordrecht aan het water? Tijdens kantoortijden zijn we telefonisch bereikbaar, maar u kunt er ook voor kiezen ons contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over een reservering, allergie of zaalhuur? Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.